duo tantramassage

Heb je zin in een fijne, ontspannende en sensuele beleving samen met je partner of een vriend(in)? Heb je soms het gevoel dat je samen te weinig quality time hebt? Dan is onze duo tantramassage iets voor jullie!

Bij tantra mag je genieten van je lichaam in haar totaliteit waarbij alle zintuigen mogen ontwaken. Je geniet van bewuste aanrakingen die je in alle openheid en veiligheid mag ontvangen, zonder terug te geven of te nemen.

 

Hoe geven wij de duo tantramassage:

We beginnen met een kort intake gesprek zodat we inzicht krijgen in je verwachtingen en grenzen. Onze tantramassage is soms zacht en dan weer stevig en sensueel, het zorgt voor energie maar ook voor totale ontspanning. Het is een heerlijke massage waarbij je wordt gekoesterd en je geborgen en veilig voelt. Bij de tantramassage wordt heel je lichaam liefdevol en met aandacht aangeraakt.  
Wij masseren met warme massageolie en wordt gegeven op een futon ( dun matras). Weet dat alles er mag zijn en je in een veilige omgeving bent waar niet geoordeeld wordt. Wij zijn zelf gesteld op hygiëne. Neem een douche voor de sessie, wanneer dit niet mogelijk is kan je ook douchen bij ons.

Jij als mens staat bij ons centraal. We vinden het fijn wanneer je na de massage er met een tevreden en voldaan gevoel op terugkijkt. We sluiten af met kort gesprekje en er is te drinken met wat lekkers.

We geven graag antwoordt op eventuele vragen via mail of telefoon.