reviews

Rachel:
De vierhanden tantramassage werd op een hele integere en liefdevolle manier gegeven, zodat ik me helemaal kon ontspannen en me over kon geven in het moment en helemaal bij mijzelf kon komen.

Monique:
Na al een tijd door Bart gemasseerd te zijn, durfde ik het uiteindelijk aan om een tantramassage te boeken. Ik vond het best spannend maar Bart stelde mij direct gerust. Het was een heerlijk avontuur waarbij ik mezelf mocht zijn zoals ik wilde. Ik heb genoten en kom graag nog eens terug.

Peter en Ellen:
Samen met mijn vrouw wilde ik even wat quality time en heb daarom gekozen voor een duo tantramassage bij tantramassage-innerbalance. Mijn complimenten voor de website, deze komt warm en duidelijk over. We werden vriendelijk ontvangen en direct op ons gemak gesteld. Rita en Bart zijn twee hele lieve mensen en we hebben ons heerlijk kunnen overgeven aan hun liefdevolle handen. We werden meegenomen op een mooie reis vol respect, overgave en doelloosheid. Dat is ook precies waar tantramassage voor staat. Namasté.

Els
Wat een geweldige ervaring was de 4 handen tantramassage. Ik heb genoten van jullie handen, zoveel liefde en passie geven jullie. De hele sessie was mooi in balans en alles liep vloeiend in elkaar over. Ik kan niet anders zeggen dan "wat een top massage"!

Lea
Ik heb wel eens eerder een massage gehad maar wat een liefdevolle aandacht geef jij voor, na en tijdens de massage Bart. Ik kom graag nog eens langs en kijk er nu al naar uit.

Kevin
Een compleet nieuwe ervaring rijker... Ik dacht altijd dat tantra had te maken met sex...maar dit is zoveel mooier, het is een gevoel naar je binnenste, het benadrukt dat alles wat je zoekt in jezelf te vinden is. Dankjulliewel voor deze mooie reis.

Frank
Ik heb me eerst verdiept wat tantra voor mij zou kunnen betekenen. Op jullie website staat alles duidelijk en helder omschreven en dat heeft me laten besluiten om een keer in het diepe te springen. De massage heeft vooral emotioneel veel bij me losgemaakt en dat voelde goed. Ik ben bewust geworden van wat ik mis en waar mijn blokkades zitten. Dank voor jullie begrip en dat ik mezelf mocht en kon zijn.

Michel
Goedemorgen Bart en Rita, vanacht heb ik heerlijk geslapen! Ik heb ernorm genoten van alles en ik was even weg van de wereld. Ik heb gevoeld hoe jullie de massage vol liefde, aandacht en plezier hebben gegeven. Vooral het contact van mens tot mens deed mij goed.

Nannie

"Na een aantal ‘heerlijke’ verschillende massages ervaart te hebben, de stap gewaagd om een tantra massage te beleven. Wat een bijzondere fijne en mooie massage mede door de masseur die je een totaal gevoel van vertrouwen geeft. Echt een aanrader."plaats hier uw review

Namasté