tantramassage voor vrouwen

Een liefdevolle aanraking doet wonderen. Tantra voor vrouwen is een liefdevolle beleving van intimiteit en sensualiteit. Het is een mix van opwinding, een spannende reis vol passie en tederheid, langs verlangens en gevoelens en eindigend bij wie je diep van binnen bent.
Vrouwen komen voor een tantramassage om dichterbij hun lichaam, zichzelf te komen en warmte te ervaren. Wij openen ons hart gemakkelijk naar iedereen......voel je dus niet onzeker over je lichaam, alles mag er zijn, niets is lelijk of verkeerd.
Tantra is geen oordeel over de buitenkant maar een reis naar binnen...
Voor vrouwen kan de stap naar tantra nog wel eens spannend zijn.
Daarom is er de mogelijkheid om eerst een ontspanningsmassage
op de tafel te boeken om elkaar beter te leren kennen. 
Jouw veiligheid is voor ons heel belangrijk.

Bij tantra mag je genieten van je lichaam in haar totaliteit waarbij alle zintuigen mogen ontwaken. Je geniet van bewuste aanrakingen die je in alle openheid en veiligheid mag ontvangen, zonder terug te geven of te nemen.

 

Hoe geven wij de tantramassage:

Wij geven de tantramassage op Tibetaanse wijze. In de Tibetaanse tantramassage wordt prana (levensenergie) opgewekt en verspreid door het hele lichaam. Eerst word je gehele achterzijde van je lichaam gemasseerd en daarna door middel van een rugmassage wordt de mannelijke energie boven in de rug opgewekt en in de onderrug de vrouwelijke energie. Deze twee energieën worden gedurende de massage samengebracht waarna deze levensenergie door heel je lichaam gaat stromen. Tijdens de tweede helft van de massage wordt de gehele voorkant doormiddel van zachte en sensuele strelingen gemasseerd en wordt de energie verder over het lichaam verspreid. Het vermeerderen van de levensenergie draagt bij aan het opheffen van blokkades waardoor meer ruimte ontstaat in lichaam en geest. Dit geeft een gevoel van meer vitaliteit, innerlijke rust, kracht, helderheid, balans en liefde. De Tibetaanse tantramassage kan helend werken op fysiek, mentaal, emotioneel en spirutueel niveau. Bij tantra mag je genieten van je lichaam in haar totaliteit waarbij alle zintuigen mogen ontwaken. Je geniet van bewuste aanrakingen die je in alle openheid en veiligheid mag ontvangen, zonder terug te geven of te nemen.

We beginnen met een intake gesprek zodat we inzicht krijgen in je verwachtingen en grenzen.  

Wij masseren met warme massageolie en wordt gegeven op een futon ( dun matras). Weet dat alles er mag zijn en je in een veilige omgeving bent waar niet geoordeeld wordt. Wij zijn zelf gesteld op hygiëne. Neem een douche voor de sessie, wanneer dit niet mogelijk is kan je ook douchen bij ons.

Jij als mens staat bij ons centraal. We vinden het fijn wanneer je na de massage er met een tevreden en voldaan gevoel op terugkijkt. We sluiten af met kort gesprekje en er is te drinken met wat lekkers.

We geven graag antwoordt op eventuele vragen via mail of telefoon.