kasmirische tantramassage

Hoe wordt de Kashmirische tantramassage gegeven
De Kashmirische massage wordt door Bart of Rita gegeven op een futon (dun matras). Eerst maken we kennis met elkaar en bespreken we onze grenzen, daarna gaan we verbinding maken doormiddel van een hartegroet.
De massage gaat over voelen, het is een beleving om uit het denken te gaan en in jouw lijf te komen, daarom wordt er niet gepraat en zijn de ogen gesloten met alle aandacht op wat jouw lichaam beleeft. De Kashmirische tantramassage is niet gericht op het bereiken van een seksuele stimulatie of ontlading, maar eerder op een diepe ontspanning, heling en een zalige ervaring van de lichaamseigen levensenergie. Het is eigenlijk niet eens een massage te noemen, het is eerder een bepaalde
manier van aanraken, traag, zacht, liefdevol en volledig in het hier en nu. Deze tantramassage is als een vloeibare dans, gevoed
door heerlijke muziek, dat je toelaat je kwetsbaarheid te eren, je sensualiteit te verdiepen en je te laten meestromen in je vreugde en verdriet.
Het is fijn maar soms ook eng om jezelf over te geven en intiem te doorvoelen wat jouw lichaam jou te bieden heeft. Je geeft in zekere zin de controle uithanden, maar bepaalt ondertussen precies jouw grenzen, grenzen die wij altijd zullen respecteren.
Wanneer je geen ervaring hebt met het ontvangen van een tantrische massage, dan is dit een mooie manier om te beginnen. Er wordt gebruik gemaakt van warme olie en het is ook mogelijk om deze massage gedeeltelijk gekleed uit te voeren.Bij ons in het westen zitten we vaak in ons hoofd en hebben we moeite om de controle los te laten. Door alles vast te zetten in patronen en structuren, stoppen we het echte leven. Willen we het leven, geluk, liefde en in balans zijn ervaren, dan dienen we te leren er ons aan over te geven. 
Een Kasmirische massage is een prachtige manier om deze dynamiek te doorbreken en te ervaren hoe je in contact met een ander helemaal bij jezelf kunt blijven.