2 of 4 handen tantramassage

Wij geven de 2 of 4 handen tantramassage op Tibetaanse wijze. In de Tibetaanse tantramassage wordt prana (levensenergie) opgewekt en verspreid door het hele lichaam. Eerst word je gehele achterzijde van je lichaam gemasseerd en daarna door middel van een rugmassage wordt de mannelijke energie boven in de rug opgewekt en in de onderrug de vrouwelijke energie. Deze twee energieën worden gedurende de massage samengebracht waarna deze levensenergie door heel je lichaam gaat stromen. Tijdens de tweede helft van de massage wordt de gehele voorkant doormiddel van zachte en sensuele strelingen gemasseerd en wordt de energie verder over het lichaam verspreid. Het vermeerderen van de levensenergie draagt bij aan het opheffen van blokkades waardoor meer ruimte ontstaat in lichaam en geest. Dit geeft een gevoel van meer vitaliteit, innerlijke rust, kracht, helderheid, balans en liefde. De Tibetaanse tantramassage kan helend werken op fysiek, mentaal, emotioneel en spirutueel niveau. Bij tantra mag je genieten van je lichaam in haar totaliteit waarbij alle zintuigen mogen ontwaken. Je geniet van bewuste aanrakingen die je in alle openheid en veiligheid mag ontvangen, zonder terug te geven of te nemen. 

De 2 of 4 handen tantramassage wordt gegeven door Bart en/of Rita.

We beginnen met een kort intake gesprek zodat we inzicht krijgen in je verwachtingen en grenzen.

Wij masseren met warme massageolie en wordt gegeven op een futon ( dun matras). Weet dat alles er mag zijn en je in een veilige omgeving bent waar niet geoordeeld wordt. Wij zijn zelf gesteld op hygiëne. Neem een douche voor de sessie, wanneer dit niet mogelijk is kan je ook douchen bij ons.

Jij als mens staat bij ons centraal. We vinden het fijn wanneer je na de massage er met een tevreden en voldaan gevoel op terugkijkt. We sluiten af met kort gesprekje en er is te drinken met wat lekkers.

We geven graag antwoordt op eventuele vragen via mail of telefoon.